2022. december 21., szerda

REVUE 2000 GZ profi videós fotós lámpa 2x1000W halogén - hűtés, fényterelők főfény vagy derítés - Jelenlegi ára: 14 500


Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál, vásárol!
A képek szerinti állapotban. REVUE, "Nyugatnémet" minőség!
Professzionális, hordozható, vagy állványra tehető (szabványos meneteléssel) csendes ventilátoros hűtéssel rendelkező lámpa.
Többnyire beltéri, stúdió használatra, de kint is használható, ha nem túl magas a páratartalom. Magyarul: nem esik az eső.
Fényterelő lapokkal, állítható fogantyú-szöggel.
Bele való izzók max 2db 1000W halogén tűlábas foglalatba valók.
A lámpák távolsága a fényvető hátlaphoz képest állítható, ami pont elég ahhoz, hogy főfény, vagy derítés üzemmódban is használhatóvá teszi.
Jelenleg 2db 1000W-os keveset használt izzó van benne. Mindkettő működik.
A három kapcsoló szerepe:
A középső az ún. beállítófényt adja, ami 500W. Azt is mondhatnánk, hogy ez az üzemmód a lámpa fényirányának próbaüzeme. Azért építették bele, hogy a beállításhoz ne kelljen még 1000W-tal terhelni feleslegesen a rendszert.
A két szélső kapcsoló kapcsolja a bal- és jobboldali lámpákat, külön, külön.
A rendszer kétkörös tehát, ami azt is jelenti, hogy egymástól függetlenül is működtethető, ha csak 1000W kell, akkor az egyik lámpa megy, ha több, akkor mehet a másik is.
Biztosíték is kétkörös. 2x 6, 3A. Feszültség 220/230V.
Analóg fényforrás, nem lesz semmilyen vibrálás a felvételeken.
Az előtét-üveg nem repedt, nem törött. Hőedzett speciális, robbanásbiztos kivitel.
A ventilátor nagyon csendes, jó hatásfokkal hűt. Hálózatra helyezve a rendszert azonnal működik, biztonsági okokból nem is lehet kikapcsolni. Ez rendeltetésszerű működése!
A lámpa West-Germany gyártás. Még a 80-as évek közepéről való és igen drága volt akkor is. Keveset volt használva, ez látszik a megkímélt állapotán is. Itt-ott van az előtét fémrácson a festék leégése miatti minimális korrózió, de egyáltalán nem veszélyes és nem is szabad vele foglalkozni.
Érintésvédelmileg kettős szigetelésű, földelni tilos.
Bekötő kábel hossza kb. 4-5m.
Postázni MPL Vaterafutárral IGEN!
DPD és más futár NEM!
MPL Csomagautomatába IGEN!
Foxpost NEM!
Gyors postázás, biztonságos csomagolás.
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 14 500 Ft
Az aukció vége: 2022-12-22 02:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése