2022. december 21., szerda

FLASHLIGHTS fekete-szürke csíkos, pamutos, köthető boleró, 40/M-es - Jelenlegi ára: 799 Ft


Eladó "FLASHLIGHTS" márkás, fekete és szürke csíkos boleró. Az egész ruháról előlről készített fénykép a mellékelt (első) fotón látható. Az ujjak végén passzés.
Mérete a címkén szerepel: 18/20-as (bár szerintem ennél jóval kisebb, mért értékei és mérettáblázat alapján női 38/ EUR M-es méretnek felelhet meg).
Pontos anyagösszetételét a részleteket tartalmazó, bevarrt oldalcímke -ha szükséges, erről is készíthetek fényképet- tartalmazza: 50% pamut és 50% poliakril (maga a ruha közepesen vastag anyagú, nem elasztikus, de valamennyit enged, inkább nyárias, átmeneti viselet, bár bármikor hordható).
Hibátlan, újszerű, szép, megkímélt állapotú (például nem foltos, nem fakó, nem kinyúlt, nincs szálkihúzódás, nem bolyhos).
PONTOS MÉRT MÉRETEK:
A piactér sablonján megadott értékeket kiterítve mértem.
A zárójelben feltűntetett értékek: A kiterített állapotban mért, illetve elasztikus, valamint anyagából adódóan engedő ruhák esetében a körülbelüli maximumig mért értékeket jelentik tól-ig határok között.
Hossz válltól mérve: 38 cm.
Alul bősége: körülbelül 2x(52-64) cm.
Mellbőség hónaljtól hónaljig mérve: körülbelül 2x(58-68) cm.
Vállszélesség (vállakon varrástól varrásig mérve): körülbelül 47 cm.
Karok bősége az ujj végén: körülbelül 2x7 cm.
Ujjhossz válli varrástól mérve: 65 cm.
Ujjhossz hónaljtól mérve: 53 cm.
Szivesen válaszolok kérdésekre a termékkel kapcsolatban és készítek újabb fényképeket ha szükséges! Nézd meg a többi aukciómat is! A terméket vasalva postázom, de mosást igényel. Alkuképes a termék. Ötnél több termék vásárlása esetén 10% kedvezményt adok. Személyes átvétel Szolnokon előre megbeszélt helyen és időpontban megoldható.


Jelenlegi ára: 799 Ft
Az aukció vége: 2022-12-22 03:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése