2022. december 15., csütörtök

5db magyar DVD (Buhera mátrix, Kútfejek, Angyalbőrben) akár egyenként is - Jelenlegi ára: 2 300 Ft


kérésre külön is felteszem őket 500Ft/db áron
Buhera mátrix
Geri előtt lepereg az élete. A Buhera mátrixban, vagyis életének kínos, fotóalbumokból kihullott képei között kalauzolja a nézőt és két értetlen őrzővédőt, első nekiiramodásra az úttörőmozgalomtól egészen a szalagavatóig. Szembesül Miki Egér és a mozgalmi élet kibékíthetetlen ellentétével, a nyakgesztenye ideális lyukméretével és az úttörőmozgalom mentális csúcspontjával, a gyümölcsjátékkal. Ezután a katasztrófába torkolló ballagás, majd a bajor emberáldozatok szalagavatóra adaptálása tetőzi be a gyermekkor tájképtapéta-szerűen kínos pillanatait. És a film pereg tovább... A film alapjául szolgáló történeteken keresztül a magyar félmúltat, a 80-as, 90-es, valamint a 2000-es éveket látjuk, a hetvenes évek végi generáció szemszögéből. A filmvígjáték Litkai Gergely azonos című (Buhera mátrix) könyvéből készült. Geri előtt lepereg az élete. A Buhera mátrixban, vagyis életének kínos, fotóalbumokból kihullott képei között kalauzolja a nézőt és két értetlen őrzővédőt, első nekiiramodásra az úttörőmozgalomtól egészen a szalagavatóig. Szembesül Miki Egér és a mozgalmi élet kibékíthetetlen ellentétével, a nyakgesztenye ideális lyukméretével és az úttörőmozgalom mentális csúcspontjával, a gyümölcsjátékkal. Ezután a katasztrófába torkolló ballagás, majd a bajor emberáldozatok szalagavatóra adaptálása tetőzi be a gyermekkor tájképtapéta-szerűen kínos pillanatait. És a film pereg tovább... A film alapjául szolgáló történeteken keresztül a magyar félmúltat, a 80-as, 90-es, valamint a 2000-es éveket látjuk, a hetvenes évek végi generáció szemszögéből. A filmvígjáték Litkai Gergely azonos című (Buhera mátrix) könyvéből készült.
 
Kútfejek
Kapitány Iván új filmje, a Kútfejek lendületes mozi egy életunt reklámguru nehéz napjáról, aki a sors fintora folytán túszul esik egy benzinkútrablásnál. Fogolytársainál csak az őket sakkban tartó bűnözők a lököttebbek, így aztán sosem lehet tudni, hogy épp kinél van a pisztoly, és hogy egyáltalán elsül-e? Nem mindenki az, akinek mondja magát, zajlik a focivébé, feltűnik egy titokzatos dolgokkal teli konténer, és a végén még az amerikai elnök is képbe kerül... Fergeteges akcióvígjáték egy eszement túszejtő túráról, ahol mindenki átver mindenkit, és ahol a nyolcadik utas a benzinkutas.
 
Angyalbőrben (sorozat)
Urbán András honvéd Vasbogdányba érkeztével megpezsdül a laktanya élete: az ügyeskedő és nyughatatlan Urbán minden alkalmat megragad az üzletelésre - és arra, hogy borsot törjön Karády őrmester orra alá. Ehhez jó partnerekre lel szakasztársaiban, a folyton erejét fitogtató Rabóban, az ügyeskezű "feltalálóban", Éderben, a szende szűz Klammerben, a nagydarab Mamutban, a művészlélek Poósban és a többi "olajbogyóban", ahogy Karády őrmester becézi a katonáit. A katonák persze a három testőr jeligéjét is magukénak vallják: "egy mindenkiért, mindenki egyért! " - így aztán számtalan nehéz helyzetből húzzák ki egymást...
Személyes átvétel Sopronban vagy a Sopron Répcelak vonalon.


Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2022-12-16 01:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése