2019. december 29., vasárnap

Venezuela 5 bolivares, 2018, UNC bankjegy! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Venezuela 5 bolivares, 2018, UNC bankjegy!  
A bankjegyek esetleges fakóbb színe csak a kép beolvasása miatt van! Valójában természetesen élénkebb színű!
1 Ft-os aukció! A termékre garanciát nem vállalok és vásárlás után reklamációt nem fogadok el! Licitet nem törlök!
Sima postáért felelősséget nem vállalok! Ebben az esetben az értékelést előre kérem! A postaköltségek fixek, nem kérnék postakész stb. ötleteket! Biztos csomagolásban küldök mindent! Ha nem felel meg kérlek ne licitálj!
Az utaláshoz szükséges adatokat vásárlás után automatikusan küldöm, valamint a vatera automata üzenetben is megküldi! Nem kell külön e-mailben kérni! A megvásárolt, megnyert tételek értékét nem adom össze senkinek sem, a vásárolt termékeknél a vatera mindenkinek összeadja! A választott szállítási díjat csak hozzá kell adni!
1db és 20 db bankjegy postaköltsége is ugyanannyi! A szállítási fül alatt olvashatod! Ha értékbiztosítást stb. kér valaki, abban az esetben változhat!
Ha nem beszéltünk meg mást, a tétel(ek) átvételét, utalást 7 napon belül kérem rendezzük! 7 nap után értékelek, nem tartom a terméket!
Fizetés után, postára adás 3 napon belül, általában másnap már szoktam!  
Személyes átvétel csak 2000 Ft feletti vásárlás esetén lehetséges, XIV. kerületben, adott címen, esti órákban! 1 Ft-os, 100 Ft-os termékek miatt nem egyeztetek, nem találkozok senkivel sem!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-01-01 21:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése