2019. december 29., vasárnap

Pirosbélű és piroslevelű őszibarack 4 éves 3 m magas fejlett koronás szabadgyökeres csemete - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

4 éves, 3 m magas, koronás, erős, szívós csemete, sűrű és fejlett gyökérzettel és koronával, vérbordó levélzettel. Gyümölcse ehető, közepes méretű, édes ízű, illatos és zamatos a gyümölcshús céklalila, keményhúsú és magvaváló. Érési ideje augusztus közepe, forró nyarakon augusztus eleje. Önporzó és magnemes, régi magyar fajta piroslevelű változata. Díszfa és gyümölcsfa egyaránt nevelhető belőle. A bordó levélszín a kifejlett leveleken május közepén jelenik meg és a gyümölcsérést megelőző második hétig tart, utána fokozatosan zöld színre vált.   
A hosszan tartó nyári kánikulát jól viseli, nem gyengül le.
Futárköltség  DPD-vel 1000 Ft előre utalás esetén, utánvéttel 1400 Ft. Egy csomagban több csemetét is tudok küldeni. Több csemete rendelése esetén árkedvezményt vagy ajándék csemetét adok.
Személyesen Budapesten, a Szabadkikőtőben lehet átvenni, kedden kora reggel 7: 30 körül. Más időpontban és helyen nincs lehetőség az átadásra. A budapesti közlekedési helyzet miatt (útfelújítások miatti jelentős dugók és késések) a DPD-s rendelést javaslom mindenkinek.  


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-19 01:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése