2018. július 26., csütörtök

Xiaomi YI DASH CAM autós menetrögzítő kamera - SZÜRKE - 1 ÉV MAGYAR JÓTÁLLÁS (80617) - Jelenlegi ára: 15 900 Ft

Xiaomi YI DASH CAM autós menetrögzítő kamera - SZÜRKE - 1 ÉV MAGYAR JÓTÁLLÁS (80617)
Fontos tudnivalók vásárlás előtt:  
Az utaláshoz az infot automatikusan küldi a rendszer, ezért nem írok külön emailt.  
Az utalásra 7 munkanap áll rendelkezésre, ha nem valósul meg kénytelen vagyok negatív értékellést adni és újraindítani az aukciót!
Szállítási idő 2-5 munkanap!
Több termék rendelése esetén egyeztessük a postaköltséget!  A Termék nem rendelkezik dobozzal, buborékos csomagolásban értékesítem, sértetlenül.
További termékeim itt tekintheti meg
Ismertető:
1 év gyártói garancia!
XIAOMI YI DASH CAMERA 
autós menetrögzítő kamera
Vezess okosabban, vezess biztonságosabban
ADAS (Továbbfejlesztett vezetéssegítő rendszer) | 165° széles látószögű lencse | 1080p 60fps nagy sebességű felvétel | Éjszakai üzemmód | 2. 7? LCD kijelző.
AZ EGYIK LEGJOBB FEDÉLZETI KAMERA
A Xiaomi Yi okos menetrögzítője a piacon kapható fedélzeti kamerák legfejlettebb és legjobb tulajdonságait egyesíti: védelmet biztosít neked és az autódnak, felsőkategóriás teljesítménnyel, ráadásul megfizethető áron. Az intelligens ADAS (Advanced Driver Assistance System - Továbbfejlesztett vezetéssegítő rendszer) segítségével a kamera analizálja az adatokat, pl. a sebességet és az előttünk haladótól mért távolságot, és valós idejű, hangos riasztást küld sávelhagyás vagy túl kicsi követési távolság esetén. A Xiaomi Yi Dash Camera 1920x1080p FullHD felbontásban rögzít 60 képkocka / másodperc sebességgel, 2304x1296p felbontásban 30 képkocka / másodperccel a világosan, éles képpel még nagy sebességnél is.  
  
Az ADAS egy fejlett vizuális felismerő algoritmus. A Yi okos fedélzeti kamerája valós idejű hangjelzést küld sávelhagyás észlelése esetén. A ráfutásos balesetek általában a követési távolság rosszul megválasztása miatt következnek be. Az ADAS rendszer képes az ütközés-megelőző figyelmeztetésre, mert érzékeli az előttünk haladó, valamint a saját járművünk közti távolságot.  
TELJES, HÁROM SÁVOS LEFEDETTSÉG 165° -OS LÁTÓSZÖGŰ LENCSÉVEL
A holt terek csökkentése érdekében a Xiaomi Yi Smart Dash Camera egy 165° -os széles látószögű lencsét használ, amely kényelmesen belát 3 sávot is. A kamera magas érzékenysége pontos és részletes felvételek készítését teszi lehetővé.
 
ULTRAMAGAS ÉRZÉKENYSÉGŰ KÉPALKOTÁS ÉS ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD
Az éjszakai üzemmód a legfőbb ismérve egy fedélzeti kamerának és meghatározza a kamera teljesítményét. A vezető fáradtsága, a szegényes megvilágítás és a zavaró reflektorok a szembe jövők autóján mind növelik egy baleset bekövetkezésének valószínűségét. A Yi okos fedélzeti kamera egy teljesen üveg, nagy felbontású lencsét, és egy iparág-vezető F1. 8 fényérzékenységű 3. 0? mx3. 0? m pixelméretű, nagy érzékenységgel rendelkező képszenzort kapott, így garantálható a kiváló éjszakai teljesítmény. A Yi Dash Camera élénk és pontos színeket állít elő még alacsony megvilágítással rendelkező környezetben is, kisegítő világítás használata nélkül.
A rekeszérték meghatározza a beeső fény maximum mennyiségét. Nagyobb beeső fény jobb teljesítményt jelent gyenge megvilágításnál. A nagy, F1. 8 rekeszérték a Yi okos fedélzeti kamerában arra szolgál, hogy a lencse minél több fényt tudjuk összegyűjteni, így kiváló minőségű felvételeket készíteni.
 1080P 60FPS H. 264 VIDEÓ FELVÉTEL ÉS SÜRGŐSSÉGI FELVÉTEL
A Yi okos fedélzeti kamera egy csúcsminőségű videó processzorral rendelkezik, amely 60 képkocka/másodperces felvételi sebességre képes. Kifejezetten gyorsan mozgó környezet, izgalmas pillanatok és ütközések pontos felvételére tervezték. A hatékony H. 264 videó tömörítés tiszta képet és nagy felbontást biztosít, a tárhely gazdaságos kihasználása mellett. A rendszer tartalmaz egy G-szenzort, egy gyorsulásérzékelőt, amely képessé teszi a kamerát arra, hogy automatikusan mentse a felvételeket azokban a helyzetekben, amelyek esetleg ütközéshez vezetnek, és rögtön utána is. Az ütközést követően azonnal elmenti a felvételt, tehát azonnal rendelkezhetsz a baleset felvételével a biztosítóval való tárgyalásnál vagy más esetekben.
A G szenzor segítségével a kamera érzékeli az ütközést vagy a hirtelen fékezést, és azonnal elindítja a sürgősségi felvétel funkciót. Te beállíthatod a szenzor érzékenységét alacsonyra, közepesre vagy magasra.
Ne engedd, hogy a fedélzeti kamerád visszatartson téged a zöld lámpánál! Egy átlagos menetrögzítő 30 képkocka / másodperc sebességgel nagyon behatárolja a nagyobb sebességnél történő felvételkészítést. A Yi Dash Camera 1080p 60fps üzemmódját a sebességhez tervezték, ahol szintén részletgazdag felvétel készíthető. Készíts akadás-mentes felvételt, FullHD nagy felbontásban, teljes részletességgel, amelyet akkor is tudsz használni, amikor igazán szükséged van rá, baleset, ütközés esetén, vagy a festői utad dokumentálásához.
 
 
1296P SZUPERMAGAS FELBONTÁS
A szoftveres interpoláció (nagyítás) segítségével a nagyobb pixelméretnek köszönhetően 44%-kal nagyobb felbontást érhetsz el, mint a FullHD. A Yi Dash Camera tisztább képeket készít, mint azt gondolnád!
6 TAGÚ LENCSE + INFRAVÖRÖS SZŰRŐ: RÖGZÍTS MINDEN PILLANATOT RÉSZLETESEN
A 6 tagú, professzionális, teljesen üveg lencsék infravörös szűrővel rendelkeznek, hogy blokkolják a bejutó infravörös fényt és csökkentsék a tükröződést, így a HD anyagok még élesebben, szebbek, tiszták és még valóságosabbak lesznek.
 
APTINA AR0230 KÉPSZENZOR
Az AR0230 típusú képszenzort az Aptina biztosítja, aki a világ egyik vezető autóipari félvezető szállítója, az ONSEMI alá tartozik. Az 1/2, 7? méretű AR0230 szenzor nagy dinamikus tartományt (HDR) és magas minőségű videó felvételt biztosít 1080p FullHD felbontásban, 60 képkocka/másodperc sebességgel.  
Az érzékelő az autós kamerákban megszokottnál jóval nagyobb pixelmérettel rendelkezik (3. 0x3. 0? m @ 4000mV/lux. sec), amely kiemelkedő éjszakai teljesítményt és képminőséget biztosít a kamerának.
Felejtsd el a környezeti korlátozásokat a felvételeiddel kapcsolatban, mint pl. alagút, mélygarázs vagy sötétedés. Az e-HDR 2. generációs technológia 25%-kal jobb videó minőséget biztosít. Ez a technológia jelenleg az egyik legjobb, amely magas dinamikatartományt biztosít.
 
EGYEDI, 40 NM-ES FŐ CHIP
Az új, egyedi tervezésű, 40 nm-es gyártástechnológiával készült, ipari szintű proceszorunk egy A12 kétmagos processzor, digitális jelfeldolgozóval (DSP), amely biztosítja az ADAS rendszer magas teljesítményét, valós idejű képfeldolgozást végez 1080p@30fps sebességgel. Az alacsony teljesítmény felvételhez a H. 264 videó tömörítési eljárás is hozzájárul, és egyben a memóriás is jobban ki tudja használni. A beépített professzionális, kétmagos processzor DSP technológiával tehát biztonságos és gyors képfeldolgozási sebességet biztosít a kamerának.
2, 7? 16: 9 KIJELZŐ: FELHASZNÁLÓBARÁT KEZELŐFELÜLET
A 2, 7? -os, 16: 9 képarányú LCD kijelző szélesvásznú előnézetet, élőképet és visszajátszási felületet biztosít. A nagyméretű érintőgombok könnyen felismerhető ikonok révén könnyű és intuitív kezelhetőséget biztosítanak. A nagy kijelző méretnek köszönhetően te mindig az úton tarthatod a szemed, anélkül, hogy aggódnod kellene a felől, hogy mit lát a kamera. A képátvitel sem volt soha ennél egyszerűbb. A készülék használata könnyű minden korosztály számára.
KÖRKÖRÖS FELVÉTEL
Figyelj csak az útra és a közlekedésre vezetés közben, a Yi kamerád elintézi a többit. A váltásmentes körkörös felvételi módban automatán törlődnek a régebbi felvételek, ha megtelik a memóriakártya. Minden pillanat, minden képkocka rögzül a kártyán, amíg a kamerád be van kapcsolva. A hangfelvételt be-, kikapcsolhatod a személyiségi jogok védelmében.  
FELSŐ ÉS ALSÓ HŰTÉSRENDSZER
A hideg levegő az alsó rácson lép be, a meleg pedig a felsőn távozik a kamerából. Ez a konvekciós hűtőrendszer-dizájn biztosítja, hogy a kamera mindig megfelelő hőmérsékletű maradjon és megnöveli a termék élettartamát. A rácsok kialakítását a keleti papírvágó művészet inspirálta. A Yi Dash Camera lángmentes, környezetbarát anyagból készült, amelyek megállták a helyüket a szigorú viselés-, kopás-, és korrózió teszteken is. A felhasznált anyagok továbbá ólom-, méreg-, és szagmentesen, UV-állók, garantálják a megbízhatóságot és a tartósságot.
FELFOGATÁS: MEGBÍZHATÓ, TARTÓS ÉS EGYSZERŰEN BEÁLLÍTHATÓ
A T alakú felfogató mélyedés kényelmes és biztonságos a használata: csak illeszd rá és húzd el a kamerát, majd stabilan rögzítsd a műszerfalhoz. Minden felhasznált anyag aprólékosan lett kiválasztva, hogy garantálja, hogy a kamera a helyén marad vezetés közben.
EGYETLEN RÉSZLETEN SEM SPÓROLTUNK
Elegáns poliuretán bevonatú burkolat, finom fém érzetű. Gondosan választott színek, melyek kiegyensúlyozzák a finom tapintást és a fizikai tulajdonságokat. Aprólékosan választott alapanyagok, amelyek átmentek a viselés-, kopás-, és korrózió, meleg-, hideg-, és ütközés teszteken, nem tartalmaznak toxikus anyagokat és állják a nap melegét is. Ólom-, és szagmentes anyagok, még inkább környezetbarát. Polírozott lencsék a ragyogó részletekért. Speciális lencsék a még jobb betűképekért az egyedi felhasználói élményért.
 CSÚCSTECHNOLÓGIA ÉS KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNY
A terméktervező csapatunk világklasszis mérnökökből áll Németországból, Tajvanról és Kínából, akik együtt dolgoztak, hogy megalkossanak egy kamerát, erőteljes funkcionalitással a biztonságosabb vezetés érdekében. Minden kidolgozást és részletet tapasztalat, a praktikum és kreativitás jellemez. SABIC lángmentes PC/ABS anyagok, UV-álló PU bevonat, konvekciós hűtési rendszer és sok más kitűnő komponens lett kombinálva, amely egy figyelemre méltó terméket eredményezett.
 
BEÉPÍTETT WIFI ? EGYÉRINTÉSESS MEGOSZTÁS
A beépített 2. 4 GHz-es vezeték nélküli modulnak köszönhetően csak meg kell nyitnod az alkalmazást a telefonodon, és csatlakoznod a fedélzeti kamerához az élőkép megtekintéséért vagy a felvételek visszajátszásához. Az alkalmazással könnyedén megoszthatod a felvett anyagokat a barátaiddal, családoddal, bárhol legyél is.
 
ÁT NEM VETT CSOMAGOK:
A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra. Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal ) visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb. ), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli. A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést. Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem, jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el. Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk. Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé. Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben az Eladó úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.

Jelenlegi ára: 15 900 Ft
Az aukció vége: 2018-08-16 20:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése