2018. július 27., péntek

GOOD CHARLOTTE LIVE AT BRIXTON ACADEMY DVD - Jelenlegi ára: 490 Ft

2017. JANUÁR 1. -TŐL, A POSTA LEVÉL / AJÁNLOTT LEVÉL SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINEK SAJNÁLATOS MÓDOSÍTÁSAI MIATT, 1 BORÍTÉKBAN MAXIMUM CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ CD-T, VAGY CSAK 1DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ DVD-T TUDOK KÜLDENI AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT,   ÍGY AMI ETTŐL TÖBB, VAGY NAGYOBB MÉRETŰ, MÁR CSAK CSOMAGKÉNT POSTÁZHATÓ, EZÉRT KÉREM LEÜTÉS ELŐTT EGYEZTESSÜNK 3-4 DB. -OS VÁSÁRLÁS ESETÉN, ETTŐL TÖBB LEÜTÉSE ESETÉN NEM SZÜKSÉGES, AZOK EDDIG IS CSOMAGKÉNT MENTEK, MERT ÍGY GAZDASÁGOSABB!!
Gyárilag csomagolt, bontatlan.
Ezt a dvd-t, és még párat használtként hirdetek meg. Ez a jelző szinte kizárólag csak a tokokra vonatkozik. A tokok a fotóknak megfelelő állapotban vannak, azokat cserélni a hirdetett árban nem szeretném! Kissé karcosak, nagyon-nagyon ritkán repdtek, DE NEM töröttek! A törötteket cserélem. Vannak köztük gyárilag fóliázottak, bontatlanok is. A fóliák is lehetnek viseletesek, szakadtak, hiányosak.
A Bookletek rendben vannak, ahogy a lemezek is. Elvétve előfordul némi minimális hajszálkarc, de azok is nagyon ritkán! A minőséget biztosan nem befolyásolják. Ami esetleg kicsit is karcosabb lenne, fel sem töltöm hirdetésre, megpróbálom eladni helyben az üzletben.
Természetesen ezekre is él a garanciám: Bármi rejtett hiba, nálam keletkezett sérülés esetén, ami a lejátszhatóságot befolyásolja, ezeket is visszavásárolom, a szállítás költségét is térítem.
LÉNYEGES: Ajánlott levélként csak 1 db. -ot tudok feladni, a vastagság miatt többet a posta nem vesz fel levélként!! Tehát már 2 db. -tól is csomagként mennek! A lehetőségek és az árak fel vannak tüntetve a szállítási pontban.
NAGYON KÉREM  a fentiek figyelmes olvasását, értelmezését, és ezen tények tudatában a vásárlás /nem vásárlás eldöntését!!!
                                          Nagyon Köszönöm!!!                       
A termék garantáltan eredeti! További információk, a hátoldalról készült fotón láthatók. Bármilyen egyéb kérdésre készséggel válaszolok.
Szállítási, garanciális feltételekről adott menüpontban lehet olvasni, KÉREM ANNAK OLVASÁSÁT IS!
Minden termékemet boltban is árulom, ezért a meglétükre is érdemes rákérdezni vásárlás előtt.
Nem mindegyik celofános, egyrészt a kiadók sem celofánoznak mindent, másrészt a boltban, a lopások megelőzése érdekében, a tokok, és a lemezek külön vannak kezelve. A csomagolatlan tokokon előfordulhatnak hajszálkarcolások -NEM REPEDÉSEK-, és kevés ujjlenyomat, de csakis esztétikailag is elfogadható állapotú terméket árulok. A lemezekre ezek az állítások természetesen nem vonatkoznak! A celofános gyári csomagolást minden esetben jelzem. Kérem ezt is figyelembe venni vásárlás előtt! Itt jegyzem meg, ha a vásárló hozzájárul, szeretnék minden csomagolt terméket is kibontani, és ellenőrizni postázás előtt, mert sajnos értek már kellemetlen meglepetések, az elmúlt évek során.
Folyamatosan töltök fel termékeket, érdemes körülnézni, oszlik a szállítási költség/db. Érdemes rákérdezni olyan termékekre is -ha érdekel-, amit nem hirdetek. -szerintem sosem érek a végére /sok ezer db. /-, de ha van, természetesen soron kívül feltöltöm!
Köszönöm az érdeklődést, a lehetséges vásárlást!

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 09:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése