2018. július 29., vasárnap

Polar RC3 GPS karóra újszerű állapotban - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Eladó a képeken látható , eredeti, Polar RC3 GPS sport karóra rengeteg funkcióval, adatkábellel. Az óra teljes leírását, és az új árát a neten megtalálod!
Megfelelő ajánlat esetén az aukciót azonnal zárom!
MIELŐTT LECSAPSZ A CUCCRA GONDOSAN OLVASD EL AZ ALÁBBIAKAT!
RENDKÍVÜLI AKCIÓ!  
RAKTÁR KISEPRÉS!!! MOST ÉRDEMES KÖRÜLNÉZNED NÁLAM!  RABOLJÁTOK KI A KÉSZLETEMET!
INGYEN POSTA 20000FT ÖSSZÉRTÉK FELETT, HA NORMÁL MÉRETŰ, FORMÁJÚ, SÚLYÚ A CSOMAG (10KG-IG! ). TÖBB TERMÉK EGYIDEJŰ VÁSÁRLÁSA ESTETÉN EGYBECSOMAGOLVA KÜLDÖM, DE AZ ELŐBBI EBBEN AZ ESETBEN IS ÉRVÉNYES!
NÉZZ KÖRÜL "AZ ELADÓ TOVÁBBI TERMÉKEI"-RE KATTINTVA, MERT ENNYIÉRT, ILYEN HOLMIKAT NEM NAGYON TALÁLSZ!
AZ ESETLEGESEN ELŐFORDULÓ TÖBBFÉLE AKCIÓ NEM ÖSSZEVONHATÓ!
FONTOS MÉG:
Az iskolatáskáktól a cukormérőn, és a ruházaton keresztül a műszaki cikkekig mindent megtalálsz nálam! Amit nem, azt kérdezd meg! Nézz körül "Az eladó további termékei"-re kattintva a rengeteg márkás, eredeti, új, újszerű, vagy legalább szép állapotú termékem között, mert ennyiért a kínaiban sem kapsz hasonlót! Amiben tudok segítek, ezeket az értékeléseim is szépen mutatják. Ahol nincs részletes leírás, keresd a neten, ott meg fogod találni! Némelyik termékemre (csak némelyikre!!! ) ráfér egy kis tisztítás, portalanítás. Én nem foglalkozom ezzel, ezért is adom őket ennyiért. Többnyire szépek, tiszták, amelyikkel gond van (szakadás, törés, kopás, stb... ), azt a leírásban jelzem, ha észreveszem! Ha nem, akkor Te majd úgyis jelzed, és garantálom, hogy orvosoljuk a problémát! A megvásárolt terméket, az utalás megérkeztét követő pénteken, vagy szombaton postára adom. Amikor ezt nem tudom kivitelezni, jelzem! Amit a méret, és súly enged, azt a postával szállíttatom ajánlott levélként, vagy postacsomagként. Több okból semmilyen más módon, és futárszolgálattal nem küldök semmit. A postaköltség annyi, amennyit megadtam, ha több lesz a pontos összeg, ha kevesebb. Ezekhez ragaszkodom, minden másban abszolút rugalmas vagyok! Ha a vételárat nem tudod kiegyenlíteni 3 munkanapon belül, azt jelezd! Én is ember vagyok, meg fogom érteni, csak szólj! : ) A kummogók, sunnyogók, "ingyen kell minden" emberek kíméljenek! A korrektség a működésem alapja, de ezt én is elvárom!
BÁRMIFÉLE REKLAMÁCIÓT, CSAK A CSOMAG ÁTVÉTELE NAPJÁN, 20: 00 ÓRÁIG FOGADOK EL!
KÉRLEK, CSAK A FENTIEK ELFOGADÁSÁVAL VÁSÁROLJ TŐLEM!

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-03 10:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése