2021. december 2., csütörtök

Gokoo női okosóra, 1,4 hüvelykes - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Eladó a képen látható Gokoo női okosóra, 1, 4 hüvelykes. A termék új.
-A Gokoo Smartwatch 1, 4 hüvelykes teljes érintőképernyős IPS képernyővel rendelkezik.  A képernyő fényereje a környezetnek megfelelően állítható.  Az YFit alkalmazás számlappiaca számos divatos számlap közül választhat, és az alkalmazásban barkácsfotókat használhat az óra háttérképeként.  Tizennyolc órakonfigurációs nyelv jobban megfelel az intelligens rajongók különféle nyelveken való használatának.  A legjobb ajándék az Ön számára.
-Az IP68 vízálló okosóra 10 különböző sportolási móddal rendelkezik: séta, futás, kerékpározás, hegymászás, jóga, kosárlabda, futball, tollaslabda, ugrás, úszás.  Az új professzionális érzékelők pontosabb adatokat szolgáltatnak az elégetett kalóriákról, lépésekről, pulzusszámról és a vér oxigéntartalmáról.  Az YFit alkalmazásban megtekintheti az edzéselőzmények adatait és a GPS-edzésnyomokat.  Adjon több szórakozást a sportnak.
-Az okosóra rögzíti az alvást (mély / könnyű alvás, ébresztési idő), meghatározza az alvás minőségét és segít javítani az alvást.  A felhasználóbarát néma vibrációs ébresztővel reggelente fel tud ébreszteni anélkül, hogy másokat zavarna, és akár 5 riasztást is beállíthat.  A beépített optikai érzékelő hatékonyan méri a pulzusszámot és az SPO2 értéket.  Az YFit alkalmazásban a nap folyamán megtekintheti a dinamikus adatokat.
-Az okostelefon Yfit alkalmazásával való szinkronizálás után az SMS-ek, telefonhívások, Facebook, WhatsApp, Twitter, YouTube, Ins stb. értesítések közvetlenül az okosórán jeleníthetők meg.  És ne feledje, hogy nem marad le egyetlen fontos információról sem.  Hosszú készenléti funkció több mint 15 napig.

Jelenlegi ára: 16 500 Ft
Az aukció vége: 2021-12-02 14:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése