2021. december 5., vasárnap

Konyakbarna valódi bőr kézitáska / válltáska, utazótáska - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Konyakbarna valódi bőr kézitáska / válltáska, utazótáska
A termék luxuskategórát képviselő prémiumtermék.
Vastag, érett, patinás valódi bőrből készült kézitáska /válltáska, utazótáska. Szépségét elsősorban a régi világ vintage stílusát idéző valódi cserzett marhabőr, az igényes kidolgozás, az anyag, a fazon és a szín tökéletes harmóniája adják. Konyakbarna... meleg vörösesbarna... marrone... vadgesztenye-barna.... narancsbarna. A táskán levő fémkiegészítők antikréz színűek. Klasszikus vonalvezetésű, praktikus kialakítású, amolyan "mindig mindenhez jó", időtálló fazon. Masszív, strapabíró, elnyűhetetlen... akár évtizedekig is szolgálhat. Az a kategória, amelyikre joggal mondjuk: "Benne van az anyag! ". Vannak bőrők, melyeknek jól áll az idő múlása. Minél öregebbek, patinásabbak, annál értékesebbek, finomabbak..., mint az öreg bor. Ez a táska ilyen!
Használt, de gyakorlatilag hibátlan darab. Csupán az általános használatból eredően látszik a hátoldalán néhány jelentéktelen felszíni karc, melyeket megfelelő bőrápolóval lehet tompínai, vagy akár eltüntetni.
Jól bővülő, tágas belseje sok mindent elnyel. Tökéletes kézipoggyász. Pár napra megfelelő mennyiségű ruha; iratok, jegyzetek, A/4-es lapnagyság, spirálfüzetek is kényelmesen elférnek benne. Stílusos és praktikus táska laptopokhoz, tabletekhez is. A táska öt (! ) cipzáros rekeszre tagolódik. A középső főrészben kényelmesen elférnek az utazáskor szükséges holmik (ruhaneműk); az egyik szélső rekesz irat-, vagy akár laptoptartóként funkcionál, a másikban iratok, jegyzetek, (A/4-es lapméret) kényelmesen szállíthatóak. Ezeken kívül, a táska elején még két jókora cipzáros rekesz kapott helyet.
A bélése éjfekete erős, finom tapintású műbőr. A táska messenger típusú, azaz állítható hosszúságú vállpánttal látták el, így nem csak kézben, vállon is kényelmesen hordható.
Szélessége:         42 cm.
Magassága:          32 cm.
Mélysége:            22 cm.
Fülhosszúság:      25 cm (kézi táska); 140 cm (válltáska, szabályozható).


Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-06 10:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése