2021. október 30., szombat

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! NÉMET!!! Eredeti Pedalo® Classic fa gördülő roller - Jelenlegi ára: 25 500 Ft


A licit tárgya:  Pedalo Classic
Újszerű!!!
Made in Germany!!!
Féláron!!! új ára 139. 99 Euro volt, a címkéje még mindig rajta van az alján (utolsó kép)!!! Itt van egy-két link: KATT IDE! KATT IDE! és KATT IDE!
A fiam kapta a sváb rokonoktól pár éve karácsonyra. Sokat segített neki mikor pingpongozni járt, mert "menet" közben ütögetnie kellett a labdát. Segítségével a kéz és láb funkcióit jól szét lehetett választani. Itt van egy-két videó a használatáról: KATT IDE! és KATT IDE!
Termékleírás:
A Pedalo® Classic valójában klasszikus eszköz az egyensúly és a mozgáskoordináció javítására, a motoros készségek fejlesztésére. Kihívást jelent, motiválja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A Pedalo Classic mozgása nagyon közel áll a természetes gyalogláshoz, és arra tanítja a gyerekeket és az időseket, hogy egyik lábról a másikra tegyék át a terhelést, testsúlyt. Ideális edzőeszköz 3 éves kortól, amely nem hiányozhat az óvodából, az iskolából vagy a szabadidős létesítményekből. Játékos módon javítja a koordinációt, az egyensúlyt és a motoros készségeket. Fából készült játék- és sportfelszerelés, amellyel versenyek is rendezhetők. A Pedalo Classic sík és sima felületeken, beltéren és kültéren egyaránt használható. Az iskolai szünetekben az udvaron, a folyosókon, az óvodában vagy a gyermekek különóráján használható beltéren és a szabadban is.
Specifikáció:
- Egyensúlyi és a koordinációs edzésre
- Alkalmas 3 éves kortól
- Németországban készült
- Szennyező anyagoktól mentes ökológiai anyagokból készült
- Méretek (H x Sz x M) 44 x 37 x 22 cm
- Lépcsőfelület: 30 x 14 cm
- Súly: kb. 6, 2 kg
- Terhelhetőség 200 kg-ig
Van sok más termékem, (pl.: féláron Fekete karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk.   Ide kattintva  megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 25 500 Ft
Az aukció vége: 2021-10-30 19:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése