2021. október 26., kedd

Gyilkosság a barlangban - Schmidt Attila - Jelenlegi ára: 360 Ft

Gyilkosság a barlangban - Schmidt Attila
"A kapitány egy közepes nagyságú, színes fényképet tett Gonzalez elé. Pillanatok alatt élet költözött a sovány férfi pergamen színű, sápadt képébe. A fotón látható fiatal lány arcát egyenes szálú, derékig érő szőke haja majdnem teljesen eltakarta. Csak hatalmas, kemény mellei hivalkodtak és meredtek előre. Hosszú, vörös körmű kezeivel éppen a rajta levő egyetlen ruhadarabot, az áttetsző, féltenyérnyi bugyit kezdte levenni. Gonzaleznek az izgalomtól felakadtak a szemei. Remegő ujjakkal nyúlt a cigarettáért. Egyetlen pillanatra sem vette le a tekintetét a fotóról.
? Tetszik? ? kérdezte egykedvűen a kapitány.
? Csodás?
? Akkor nézze meg a többit is.
A következő képen a lány már a kezében tartotta az apró bugyit. Szemeivel meredten bámult a heverő túloldalán fekvő, koromfekete hajú, ugyancsak öblös keblű, meztelen lányra. Gonzalez agyában egy emlék képe kezdett felderengeni. A lányok eközben egyre izgatottabban bódulattal bámulták egymás hosszú combjait? "
Sorozatcím:: Garabonciás kiskönyvek
Borító tervezők: Maczó Zsuzsa
Kiadó: Garabonciás Könyvkiadó
Kiadás éve: 1988
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Borsodi Nyomda
ISBN: 9637407006
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 287 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 12. 50cm, Magasság: 20. 00cm
Súly: 0. 30kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**116282368**)]

Jelenlegi ára: 360 Ft
Az aukció vége: 2021-10-27 05:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése