2016. február 29., hétfő

Zebra QLn320 cimkenyomtató - Jelenlegi ára: 122 990 Ft

Zebra QLn320 cimkenyomtató
Akciós ár: 122. 990Ft  
Leírás:
Egyszerűbb és hatékonyabb használat: több fejlesztés is komoly operatív előnyt kínál az előző generációs QL és QL Plus™ series mobil nyomtatókhoz képest.
Csökkenti az oktatási igényt és gyorsítja a felhasználók általi elfogadást. Fokozza a termelékenységet és a hatékonyságot.
Jól olvasható kijelző, nagyméretű, nagyobb felbontású képernyővel.
Jól navigálható vezérlőfunkciók és felület, pl. súgó menü és riasztási üzenetek
Könnyen kezelhető címkeleválasztó
Könnyen hordozható és tárolható, kisebb és könnyebb nyomtató
Gyorsabb, csendesebb, jobb minőségű nyomtatás, kisebb energiafelhasználással az intelligens áramellátást biztosító, új Power Smart nyomtatási technológiával
Nagyobb teljesítmény
Gyorsabb feldolgozás és átvitel
Hosszabb üzemidő
J! avul a működés termelékenysége és csökken a leállásokkal kapcsolatos költség a nyomtatási zavarok ritkább előfordulásának köszönhetően.
Ne hagyja, hogy dolgozóinak a munka kellős közepén kelljen felfüggeszteniük a nyomtatást! Ez a nyomtató támogatja a proaktív karbantartást: kijelzi a nyomtató hibaüzeneteit, az akkumulátor töltöttségével és műszaki állapotával kapcsolatos intelligens információkat, emlékeztet az esedékes nyomtatófej-tisztításra, és üzemeltetési tippekkel is szolgál.
Spórolja meg a felesleges szervizbe szállítás időveszteségét és költségeit. Az Ethernet csatlakozáson keresztül számos probléma távolról is észlelhető és kijavítható, (pl. firmwarefrissítés, konfigurációs változtatás, új betűtípusok vagy grafikák hozzáadása).
QLn series nyomtatók és kiegészítők
Egyszerűbb integráció
Új jellemzőinél fogva a QLn nyomtatót egyszer�! �bben és gyorsabban, a szoftverek vagy hálózati infrastruk! túra megváltoztatása nélkül lehet integrálni a meglévő hálózati és nyomtatási környezetbe. Az eszköz időt és költséget takarít meg az informatikusoknak.
A QL és QL Plus nyomtatókkal fennálló visszamenőleges kompatibilitásnak köszönhetően a QLn sorozat a papír- vagy címkeformátumok megváltoztatása nélkül bevezethető. QL/QL Plus és QLn termékeket is tartalmazó, vegyes hálózat kialakítására is lehetőség van, de a QLn nyomtató a régi CPCL programozási nyelvvel is együttműködik.
A ZPLŸ X. 16 programozási nyelv egyszerűsíti az integrációt a Zebra asztali (desktop és tabletop) nyomtatóival.
A Zebra jobbról balra történő nyomtatást támogató Unicode™ UTF-16-konform Global Printing megoldása a legtöbb ország nyelvén képes nyomtatni és szükség esetén többnyelvű feliratot is el tud helyezni a címkén.
A tartós kivitelnek köszönhetően a nyomtató sokféle fizikai környe! zetben, eltérő körülmények között jól integrálható és használható.
QLn320 alkalmazási területek
kereskedelemben a polccímkézés, leárazás, visszáru kezelése
egészségügyben a kémcsövek és egyéb kellékek jelölése, gyógyszerelés
szállítmányozás területén pedig a szállítási és egyéb címkék nyomtatása helyben
Egyszerűbb felügyelet és karbantartás
A ZebraLink eszközök növelik az üzemidőt és segítenek a maximumot kihozni a beruházásból: ilyen pl. az egy nyomtató üzembe állítását támogató Zebra Setup Utility, a globális központi nyomtatófelügyeletet biztosító ZebraNet™ Bridge Enterprise, a WindowsŸ-alapú nyomtatáshoz készült ZebraDesigner™ meghajtóprogramok, a címketervezést segítő ZebraDesigner Pro, és a ZebraLink platform SDK, a mobil terminálokról és okostelefonokróltörténő nyomtatáshoz kifejlesztett Smartphone Utility, valamint! a hamarosan megjelenő és a nyomtató funkcionalitását (pl. szkenn! erekhez, mérlegekhez és más perifériákhoz csatlakoztatását) testre szabó ZBI 2. 0™ programozási képesség.
A helyi nyomtató- és akkumulátor-problémák távolról felügyelhetők a vezetékes IP-hálózaton keresztül a Zebra Ethernet bölcsővel – ezáltal megnő a nyomtató üzemideje és csökken a szervizigény.
Szállítás és átvétel:
- A termék raktáron van, azonnal átvehető telephelyünkön!
- Utánvét esetén a megrendelés visszaigazolása után a termék csomagolásra kerül és a következő munkanapon átadjuk a kiszállítást végző cégnek.
- Átutalás esetén a vételár teljese beérkezése után a termék csomagolásra kerül és a következő munkanapon átadjuk a kiszállítást végző cégnek.
A termékkel kapcsolatos kérdésével keressen bizalommal!
 
Köszönjük, hogy elolvasta hirdetésünket, kérem tekintse meg többi termékünket is!


Jelenlegi ára: 122 990 Ft
Az aukció vége: 2016-03-21 07:20 . Zebra QLn320 cimkenyomtató - Jelenlegi ára: 122 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése