2022. március 31., csütörtök

Új Roller Raven Laura 145mm összecsukható - Jelenlegi ára: 13 900 Ft


ÜDVÖZÖLJÜK AKTUÁLIS AUKCIÓNKON:
Raven Laura
Összecsukható kézifékes roller 
PARAMÉTEREK:
Márka:
Raven
Model:
Laura 145mm kézifékes
Csapágyak:
Abec9
Kerék méret:
145mm
Kerék típus:
PU - gumi
Kerék keménység:
82A
Váz:
Alumínium
LEíRÁS:
- Nagyon könnyű és tartós aluminium váz 
- Csúszásmentes kivitelezésű deszka
- 4 fokozatban szabályozható kormánymagasság (65cm/68, 5cm/73, 5cm/78, 5cm)
- Kényelmes fék a hátsó keréken
- Kitámasztó
- Nagyon vastag megerősítés a deszka alatt - fontos elem ami gyakran más rollereknél sokkal gyengébb
- ABEC-9 csapágyak
- Gumi kerekek - 145mm - 82A
- Akasztó pánt
- Deszka paraméterei: 48cm x 10, 6cm (32, 5cm x 10, 6cm használati)
- Maximális terhelhetőség: 80kg
- Roller súlya: 2, 6kg
- Deszka magassága a talajtól: 8cm
- Segédeszköz nélkül össze- és szétszerelhető (váz és kormány)
- Kézifék
- Szabadidős kikapcsolódásra tervezve 
KÉPEK:
Mire érdemes figyelni szabadidős rollerek vásárlásánál:
Testmagasság – a 200mm-es rollerek a gyerekeknek és felnőtteknek is megfelelőek, körülbelül 115cm-től (5 éves korú kisgyerek) 180cm-es magasságig. A kisebb kerékméretű 145mm-es rollerek gyerekeknek ajánlottak 3-7 éves kor között.  
Kormány magasság – általánosan érdemes olyan rollert vásárolni, amelyen állítható a kormánymagasság. Ennek köszönhetően a roller együtt "nőhet" a gyermekkel és több szezonon át szolgálhat
Deszka megerősítés - érdemes olyan rollert választani, amelynél kiemelik a megerősített deszka tulajdonságot, mivel ez az alapvető stabilitást és tartósságot határozza meg
Kerékméret - a legnépszerűbb rollereknek kétféle kerékmérete van, 145mm vagy pedig 200mm. A 145mm-es leginkább a gyerekeknek ideális 3 és 7 éves kor között, mivel ezáltal a deszka alacsonyabban van a földhöz viszonyítva és biztonságosabb, valamint hajtani is könnyebb a gyermek számára. A 200mm-es kerékméretű rollerek viszont jobbak egyenetlen úton és nagyobb sebesség érhető el velük.  
Kerék anyaga – a mai rollereken 3 fő fajta kerék van, a PCV műanyag, a gumi, valamint a felfújható. A PCV műanyag kerekek kemények, gyakran hangosak, emellett gyakran haladnak nehézkesen egyenetlen úton, az előnyük csupán az olcsó áruk. Leggyakrabban gumi kerekűek a rollerek, sokkal jobban teljesítenek nehéz terepen, viszont a felfújható kerekek az ideálisak azok számára akik a rezgést minimálisra szeretnék csökkenteni. Igazából a felfújható kerék nagyobb hatással van erre mint a rezgéscsillapító.   
Deszka szélesség – a szélesebb deszka biztonságosabb a gyermek számára, mivel könnyebb a lábat elhelyezni menet közben.  
Roller súlya - minél kisebb a roller súlya, annál könnyebb vele a haladás, ami különösen fontos a gyermekek számára. Optimum ha a 200mm-es rollerek körülbelül 3, 5 kilósak.
Összecsukhatóság, hordozhatóság - nagyon hasznos funkciók, ha a rollerrel szeretnénk a boltba bemenni, autóbuszra szállni, metróra, vagy ha a csomagtartóban szeretnénk egyszerűen elhelyezni.  
Sport / Freestyle rollerek - speciálisan kialakítottak a szabadidős rollerekhez képest, különösen a kormány amely akár 360 fokos fordulatok kivitelezésére is alkalmas. Emellett a kerekek leggyakrabban 100-110mm-esek, a 120mm már nagynak számít a kategóriában ha a sebesség fontosabb a trükköknél.  


Jelenlegi ára: 13 900 Ft
Az aukció vége: 2022-04-01 04:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése