2021. november 28., vasárnap

XBOX 360 - The Crew - Jelenlegi ára: 2 160 Ft

The Crew
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
A The Crew futtatásához Gold előfizetés, merevlemez és állandó internetkapcsolat szükséges!
A Ubisoft az Xbox 360-on is megmutatja a The Crew segítségével, hogy milyen forradalmi újdonságokra és változásokra lett volna szüksége az autós játékoknak immáron hosszú-hosszú évek óta. Legújabb sorozatuk első epizódjával ugyanis olyan ötleteket valósítottak meg, amelyeknek köszönhetően kijelenthető, hogy új színt és új életet leheltek a stílusba!
A The Crew elsődlegesen azzal lopja be magát a száguldás kedvelőinek szívébe, hogy korábban még soha nem látott, ezáltal mondhatni páratlan szabadsággal kecsegtet számukra. Ennek következtében szabadon bejárhatjuk az egész Egyesült Államokat ? a térkép egyik végéből a másikba mintegy másfél óráig tart majd az út ?, így a legvagányabb kabriókba pattanva szelhetjük át Miami napsütéses tengerpartját, vagy luxuskategóriás sportautókkal vágtathatunk keresztül a neonfényes Las Vegas utcáin. Mindezt ráadásul töltőképernyők nélkül, éppen úgy, mint a valóságban, hiszen szabadon válogathatunk úti céljaink és az elénk gördülő kihívások között, miközben kötöttségek nélkül is élvezhetjük az árkád versenyjátékokra jellemző vad száguldozást.
Természetesen a játék nem csak a hatalmas méretei miatt lesz figyelemreméltó! A The Crew keretein belül ugyanis rengeteg változatos játékmód és mellékes feladat mellett lehetőségünk lesz autóink fejlesztésére és tuningolására, közben pedig bármikor élvezhetjük a többjátékos opció előnyeit is. Az alkotás ugyanis bár egyedül is élvezhető, azonban mivel összefonja a kampányt a multiplayer élményekkel, bármikor az utunkba sodorhat a szél egy újabb kihívót és versenylehetőséget, amit érdemes lesz elfogadnunk, hiszen siker esetén nemcsak presztízs és elismerés vár ránk, hanem pénzjutalom is, amit autónk csinosítására fordíthatunk.
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 2 160 Ft
Az aukció vége: 2021-11-28 14:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése