2021. július 27., kedd

Dr.Gutassy Attila - Minőségmenedzsment mindenkinek - Jelenlegi ára: 6 300 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1311839
Dr. Gutassy Attila
Minőségmenedzsment mindenkinek
A Minőségmenedzsment mindenkinek című könyvet valóban mindenkinek szánták a szerzők: minőségüggyel foglalkozó munkatársaknak, gyakorló szakembereknek, minőségügyi vezetőknek, minőségellenőröknek, a minőségmenedzsmenttel csak most ismerkedőknek, hallgatóknak, a téma iránt érdeklődőknek. Használható kézikönyv gyanánt, alkalmas ismeretszerzés és -felújítás céljára, de didaktikus szerkezeténél fogva tananyagnak is kiváló.
Megírását a 2015 szeptemberében megjelent ISO 9001 motiválta, de a könyv nem a szabvány ismertetője, ezért nem is annak szerkezetét követi, hanem önálló, kifejezetten a minőségügyre összpontosító munka. A mondanivaló természetesen összhangban van az új szabvánnyal, de a szerzők - ahol szükségesnek tartották - kiegészítő javaslatokkal éltek, sőt, indokolt esetben kritikai megjegyzéseket is tettek az ISO 9001 egyes követelményei vonatkozásában.
Az új szabvány megjelenése óta ilyen jellegű átfogó mű nincs a könyvpiacon. Időszerűségét az adja, hogy az ISO 9001 jelenlegi változatára való átállást 2018 szeptemberéig kell végrehajtani. Ennek mielőbbi és zavarmentes elvégzéséhez is jelentős segítséget kíván nyújtani a könyv.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 6 300 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 12:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése