2021. június 28., hétfő

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! Terra Bike 20"-os monocikli unicycle egykerekű bicikli kerékpár - Jelenlegi ára: 21 500 Ft

 
 
 
 
Licit tárgya: monocikli
 
Újszerű!!!
Féláron!!! új ára akciósan 119, 99 Euro volt!!! Itt egy hasonló linkje: KATT IDE!
Eladó a fiam Terra bike típusú monociklije. Ausztriában vásároltam neki pár éve, akciós ára 119. 99 Euro volt. Vadonatúj állapotban van.
A bátyja kapott egy ilyen monociklit, és természetesen a kisebbiknek is kellett. Karácsonyra megkapta, de mire használni lehetett volna, a nagyobbik már ráunt a sajátjára. Ezért kipróbálta az övét, zakózott vele egyet, és erre már rá sem nézett utána többet : -)
Vadonatúj állapotban, eredeti dobozában, minden tartozékával, sok (többek között magyar) nyelvű használati, összeszerelési utasítással. 20"-os kerékméret. Az ülés magassága nagyon tág határok között állítható. A nyereg elején van egy kapaszkodó az egyik kéznek, míg a másikkal egyensúlyoz. Terhelhetősége 100 kg.
Eladó a bátyjáé is, egy ugyanilyen márkájú monocikli is. Az összes hirdetések között az is megtalálható, az utolsó képeken az látható. Itt a linkje: KATT IDE!
A kettőt együtt kedvezményesen odaadom!
 
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk! Ide kattintva megtekinthetőek!
 
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 21 500 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 01:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése