2021. január 29., péntek

Rózsaszín turmalin füzér, fazettált (1310) - Jelenlegi ára: 5 850 Ft


Rózsaszín tudmalin szál.
2 mm átmérőjű
Teljes hossza: 40 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Az ékszer természetes ásványból készült.
Turmalin
Jellegzetességei: a turmalin tisztítja, szűri és finomabb rezgésűvé alakítja át a tömör energiát. Földeli a spirituális energiát, megtisztítja és kiegyensúlyozza a csakrákat és védőburkot képez a test körül.
A turmalin sámánikus kő, amely a rituálék alatt védelmet biztosít. Alkalmas kristályjóslásra, hagyományosan pedig arra használták, hogy nehéz időszakokban rámutasson, ki vagy mi okozza a gondokat; valamint jelezze a jó irányt, amelyen haladni kell.
A természetes módon képződött turmalin pálcák a gyógyítás hasznos eszközei. Megtisztítjaák az aurát, elmozdítják a blokkokat, szétszórják a negatív energiát, és megmutatják, miként lehet megoldani különleges problémákat. Remekül kiegyensúlyozzák és összekapcsolják a csakrákat. Fizikai szinten pedig újra egyensúlyba hozzák a meridiánokat.
A turmalin szorosan kapcsolódik a tündérvilág energiához, és rendkívül hasznos a kert és a növények számára. Természetes rovarirtóként viselkedik: távol tartja a kártevőket, ha pedig elássuk a termőtalajba, egészséges és gazdag termést biztosít.
Pszichológiailag: elősegíti önmagunk és mások megértését, feltárja előttünk énünk mélységeit, erősíti az önbizalmat, és enyhíti a félelmet. Száműzi azt az érzést, hogy áldozatok lennénk, ugyanakkor vonzza a lelkesedést, a könyörületet, a toleranciát és a fellendülést
A turmalin hatékonyan mentális gyógyító: egyensúlyba hozza a jobb és a bal agyféltekét, valamint pozitívakká alakítja át a negatív gondolkodási mintákat. Összehangolja a mentális folyamatokat, a csakrákat és a biomágneses köpenyt. Hasznos segítség a paranoia kezelésében és a diszlexia megszüntetésében, mivel javítja a kéz és a szem közötti koordinációt, valamint a kódolt információk fogadását és megértését.
Érzelmileg: a vörös, a sárga és a barna turmalin jótékonyan hat a szexuális és érzelmi zavarokra, amelyek a libidó csökkenése mögött húzódhatnak meg.
Fizikailag: oldja a feszültséget, ami nagyon hasznossá teszi a gerincoszlop ívének kiigazításában. A testen belül kiegyensúlyozza a férfi- és a női energiát.
Gyógyhatása: a turmalin oldalán a barázdák elősegítik az energiaáramlást, s ugyancsak azoknak köszönhető gyógyító, energianövelő és blokkoló hatása. A különböző színű turmalinok mindegyikének egyedi gyógyító képessége van.
Alkalmazása: Viseljük, vagy helyezzük el a célnak megfelelően! A meridiánok élénkítéséhez úgy helyezzük el, hogy csúcsa az energiaáramlás irányába mutasson! Kitűnő hatásúak az elixírjei, amelyek gyorsan és hatékonyan dolgoznak.
Vörös turmalin (rubellit). Erősíti a szeretet megértésének képességét; fejleszti a diplomatikusságot és a rugalmasságot, a barátkozó természetet és az extroverziót; kiegyensúlyozza a túlzott agresszivitást és a túlzott passzivitást. Gyógyítja is energiával tölti fel a szexcsakrát, és minden szinten növeli a kreativitást.
A gyógyításban: a vörös turmalin vitalitást ad a fizikai testnek, amelyet méregtelenít is. Gyógyítja a szívet, jótékonyan hat az emésztőrendszerre, a véredényekre és a reproduktív rendszerre; serkenti a vérkeringést, valamint a lép és a máj működését, rendbe hozza a vénákat. Hasznos izomgörcsökre és megfázásra is.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 5 850 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 22:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése