2020. szeptember 29., kedd

TopWare Interactive Two Worlds II HD - Call of the Tenebrae (Steam Digitális Termékkulcs - PC) - Jelenlegi ára: 2 285 Ft


Megjelenés:
Platform:
Steam
Kiadó:
TopWare Interactive
License:
Digitális kulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Régio:
WORLDWIDE
Fejlesztő:
Reality Pump
kelkoo. hu Raktárkészlet:
1
A JÁTÉKRÓL
Ez a DLC "Call of the Tenebrae" EGYENLŐS JÁTÉKOS VÁLTOZATA a "Two Worlds II" -hez (Ehhez nem szükséges a fő játék, és nem szükséges előzetes tapasztalat a Two Worlds címeknél, de csak tapasztalt RPG-hez ajánlott a játékosok)
végre, itt az ideje, hogy újra a burjánzó földeket Antaloort újabb izgalmas fejezet a Two Worlds saga! A TW2: A repülő erőd kalózai nagyszerű kalandja után hagyja maga mögött az eget, és térjen vissza Antaloorba ebben az izgalmas, Two Worlds 2 HD: A Tenebrae hívásában !
Ebben az új RPG-kalandban a DarPha megdöbbentő meggyilkolása olyan eseményláncot indít el, amely hatalmas új varázslatot és kúszó rosszat tár fel baljós tervekkel Antaloor lakosságának. A patkányszerű lények vad törzsének két harcos vezetője közötti csatába vonulva ez a szörnyű új ellenség sikeresen teljesítette groteszk tervének nagy részét, miközben Antaloor polgárai teljesen tudatában voltak. Csak néhány rövid nap telik el ördögi sémájuk befejezéséig, a hősnek gyorsan kell cselekednie és le kell győznie ezt az új rosszat, mielőtt Antaloor fénye kialszik!
Összeáll ismerős arcokkal és új szövetségesekkel egyaránt, amikor egy olyan népirtási cselekményt tár fel, amely elpusztítja Antaloor harmóniáját, és romjai között hagyja népét és földjét. Oldja meg a tündék eltűnésének rejtélyét, és fedezze fel az eltelt idő hatalmas emlékeit, mivel az új leleplezések sokkoló felfedezésekhez vezetnek, amelyek örökre megváltoztatják Antaloor arcát.
Keressen erős, új páncélt, hatalmas új fegyvereket, vadonatúj helyeket, és harcoljon egy félelmetes új versenyen az Antaloor rejtett titkainak feltárása érdekében. Használja ki az új kristályokat, frissítse fegyvereit és páncélját, főzzön új bájitalt kibővített alkímia-rendszerrel, és harcoljon új ellenségekkel és főnök karakterekkel. Az új harci technikák és az ellenség viselkedése mindig tippelni fog, és vadonatúj helyek várnak rád, a kísértetjárta sírkertektől és kriptáktól kezdve a dankos mocsarakig és a gonosz ellenségektől hemzsegő sötét erdőkig.
Antaloor embereinek sorsa mérlegben lóg, és a tét soha nem volt magasabb. Fedezze fel az állampolgáraival szemben elkövetett aljas cselekményeket, és fedezze fel azt az hatalmas titkot, amely Antaloorig a lényegeig ringat. Üdvözöljük a két világban!
JELLEMZŐK:
A vadonatúj motorfrissítés az Antaloor és lakóinak szépségét mutatja be, mint még soha! Lásson lenyűgöző új helyeket, rendkívül részletes új ellenségeket és szövetségeseket, valamint gyönyörű új effektusokat!
Több órás izgalmas játékmenet a Két Világ univerzumában egy teljesen új kalandban, számtalan mellékküldetés és választható küldetés mellett.
Vadonatúj, rendkívül stilizált páncél és fegyverek várnak rád, függetlenül a támadó fókusztól. Válasszon a legkülönfélébb tengelyek, buzogányok, tőrök, kardok és lándzsák közül, olyan fegyverek mellett, mint a varázslatos rúd, íjak és nyilak, puskák és számszeríjak.
Sokféle új fegyvert és páncélt javító kristály van szétszórva a földön, és várja, hogy egy rettentő felfedező felfedezze őket, új képességekkel és tulajdonságokkal ruházva fel fegyvereit.
Felújított és továbbfejlesztett alkímia-rendszer új összetevőkkel és technikákkal az összes új tonik és ital főzéséhez, új lehetőségeket biztosítva a játékosnak támadó, védekező és helyreállító italokhoz.
Fedezze fel a szigetcsoportot, mint még soha; vizsgálja meg az új helyszíneket, a kísértetjárta kriptáktól és a sétáló halottakkal mászó mocsaraktól kezdve a terjeszkedő falvakig, az előőrsök kereskedelméig és a bandita táborokig.
Bemutatkozik egy vadonatúj faj, a patkányok és az emberek közötti borzalmas keresztezés, a Kiválasztottak elnevezésű, csak nekik ismert motivációkkal és törekvésekkel. Meg kell tanulnod, ki köztük barát és ki ellenség, mielőtt Antaloor túllép!
Veszélyes új főnökök, akiknek mindegyikük gyors kezet és gyors gondolkodást igényel, amikor felfedezi és kihasználja gondosan őrzött gyengeségeiket.
Az új ellenséges taktikák és stratégiák segítenek kitalálni, rákényszerítve a támadások elsajátítására és az őrség fenntartására.
Eredeti, izgalmas új történetkiegészítés a Két Világ univerzumban barátaival és ellenségeivel, új és régiekkel egyaránt.
Epikus filmzene, amely egy órányi új zenét tartalmaz, valamint egy csomó új hangeffektust és tematikus zenét.

Jelenlegi ára: 2 285 Ft
Az aukció vége: 2020-09-29 13:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése