2020. április 23., csütörtök

Bio Schisandra ( életbogyó) kapszula 90 db ( 45 napi adag ) - új, bontatlan; gyártó: Raab Vitalfood - Jelenlegi ára: 7 6


Bio schisandra ( életbogyó) kapszula 90 db ( 45 napi adag ) - új, bontatlan csomagolásban; gyártó: Raab Vitalfood
A shisandra a köznyelvben életbogyóként ismert. Rendszeres fogyasztása védelmet nyújthat bizonyos ráktípusok kialakulása ellen. Természetes C vitamin tartalma támogatja az ideg- és immunrendszer működését, megvédi a sejteket az oxidatív stressztől.
A shisandra Kínában az egyik legfontosabb gyógy- és fűszernövény. Ötízű gyümölcsnek is nevezik: édes, savanyú, sós, keserű és erős. A Wu Wie Zi névre hallgató növény gyógyhatását már évszázadokkal ezelőtt felismerték. Az életbogyó immunerősítő hatása köztudott:  növeli a sejtek, szövetek oxigénfelvételét, így segíti azok energiaellátását. Kedvező hatással van a szívműködésre, vérkeringésre. Csökkenti a zsír-, valamint mészlerakódásokat az erek falában, illetve olyan flavonidokat tartalmaz, melyek koleszterincsökkentő hatással bírnak. A shisandrában található lignánoknak köszönhetően az életbogyó fogyasztása bizonyos fokú védelmet nyújthat mell-, prosztata-, valamint vastagbélrák ellen.  Köhögés csillapítására, illetve emésztés javítására is javasolt.
Ajánlott adagolás: naponta 2 alkalommal 1 kapszula, étkezés közben, kellő mennyiségű folyadékkal.
Származási hely: Németország
Felhasználható: 2020/09   
Korlátlan mennyiségben tudok adni.  


Jelenlegi ára: 7 600 Ft
Az aukció vége: 2020-04-23 16:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése