2020. március 28., szombat

Prince of Persia - Sands of time Ps2 PAL (használt) - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Megnevezés:
Prince of Persia - Sands of time
Kategória:
Ps2
Ár:
2990 Ft.
Gyártó:
Ubisoft
Korosztály:
12+
Tulajdonság:
Mászkálós, kaland
Minőségi állapot:
Használt, ellenőrzött minőség
Raktár:
Európai Unió
Prince of Persia - Sands od time Ps2 PAL verzió.
Angol nyelvet tartalmaz, angol borító.
Ellenőrzött minőség.
Szállítási idő: 25-55 nap
Prince of Persia - Sands of time Ps2:
A Sands of Time 3D-s platformjáték, erősen épít akrobatikus és ügyességi elemekre, fontos a gyorsaság és a jó időzítés. A főhős képes a falakon futni, illetve a falról oda és vissza ugorva magasabb helyeket elérni, oszlopokra és más építményekre felmászni, párkányokon és mélyedésekben megkapaszkodni. Az imént felsorolt néhány képesség használata pedig nélkülözhetetlen a csapdák elkerüléséhez vagy az előforduló logikai részek megoldásához.
A harc szintén akrobatikus elemekkel van kiegészítve, például a Herceg a falon felfutva, majd elugorva ellenfeleit meglepheti támadásával, vagy átívelve felettük egy hátukra mért kardcsapással okozhat jelentős sebzést. Az ellenfél csapásait pedig kivédheti vagy elkerülheti, akiket természetükből adódóan véglegesen csak a Dagger of Time (Az idő tőre) segítségével győzhet le. (Miután a földre került, 5 másodperc áll a rendelkezésére, hogy tőrét használja, különben az ellenfél talpra áll és folytatja a harcot. )
Az Idő tőrének sajátossága, hogy 10 másodpercnyire visszamehet vele az időben, hogy egy elhibázott ugrást vagy egy rossz támadást újból megpróbáljon. (1 homoktárolónyit kell felhasználnia. ) Emellett az időt lassíthatja vagy az ellenfeleket ? lefagyaszthatja?, így könnyű célponttá változtatva őket, (ezek 1 félholdba kerülnek), míg ha önmagán használva rendkívül gyorssá válik (10 másodpercig tart a hatása), akkor az összes félholdat fel kell áldozni, cserébe az ellenfeleknek esélyük sem lesz.
Ezek a képességek tehát korlátozottak, a játékos a tőrt ellenségek legyőzésével vagy homokfelhőkből újra feltöltheti. 8 homokfelhő megtalálásával növelhető a tőr befogadóképessége, míg 16 ellenfél legyőzésével egy újabb félhold a jutalom.
Számos vízforrás van a játékban, amiből kortyolva a Herceg életereje visszatöltődik. A maximális életereje pedig növelhető, ha a játékos az elrejtett életnövelő kutakat megtalálja (9 van összesen).
A történet során egy társa akad majd, Farah, aki segít a feladványok megoldásánál, illetve íjával a harcban. Azonban, ha a játékos nem figyel rá és nem védi meg, akkor meghal, a játék pedig véget ér és a legutolsó mentésétől folytathatja.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése