2019. június 27., csütörtök

Apple Watch Series 3 38mm sport silver case with white band - Jelenlegi ára: 101 665 Ft

Apple Watch Series 3 38mm sport 
 
Apple Watch Series 3
Kompromisszumok nélküli, dizájnos, feltöltve különféle funkciókkal ? ez az okos óra az Apple-tól, amely több mint divat kiegészítő, ez az óra az új társad, oktatód vagy üzenetrögzítőd. Ezzel az órával folyamatosan kapcsolatban leszel, és már nem fogsz lemaradni számodra semmi fontosról, megerősíted a motivációdat, egészségedet, és egyszerűen több dolgot tudsz egyszerre elvégezni. Apple Watch Series 3 egyszerűen egyedi ? akárcsak Te!
Élvezd ezt az egyedülálló modellt olyan kiváló funkciókkal, mint például a vízállóság 50 méter mélységig. Intelligens coaching, továbbfejlesztett applikáció a szívritmus mérésére, kedvenc lejátszási listák és beépített magasságmérő. Az Apple Watch Series 3 órával sikerül teljesítened mindent, ami csak eszedbe jut!
Egyedi sportóra
Beépített GPS tökéletesített magasságmérővel pontosan feljegyzi az edzésedet! Legyen áttekintésed a távolságról, a sebességről és az útvonalról. Mérjél meg minden egyes lefutott hegyet. Az összes részletes információkat megtalálod az iPhone-odban hazatérésed után.
Gyakorolj a kedvenc zenéid ritmusára!  Kedvenc Playlistjeid az Apple Music-ról automatikusan szinkronizálódnak az órádban.
Légy motivált!  Mérd a beltéri és kültéri tevékenységeidet, mint például a kocogást, a kerékpározást, az úszást és az új intenzív intervallumos edzésedet.
Illeszd könnyedén az órádat a fitneszközpontban lévő kompatibilis edzőgépekkel, az impulzussebesség mérésével, a gyorsaságméréssel vagy az égetett kalóriák még pontosabbak lesznek.
** Ne vedd le még a vízi sportoknál sem! ** Az Apple Watch Series 3 vízálló. Alkalmas úszásra és edzés mérésére a medencében és nyitott vízben egyaránt.
Intelligens tevékenységkövetés
Az Apple Watch Series 3 a nap folyamán minden féle irányba figyeli a mozgásadat. Akár kerékpáron mész munkába, sétálni mész, vagy tornázol az edzőteremben.  A mozgás módját három kör mutatja, amelyek mozgásra késztetnek.  Tájékoztat arról, hogy nem e ülsz túl hosszú ideig, figyeli a lépéseidet, és az elégetett kalóriákat. Enged meg, hogy az új személyes edződ ösztönözzön, aki egyenesen a csuklódon rejtőzik. Igyekezz becsukni a köröket mozgással!
Minden alkalommal, amikor becsukódnak a körök, vagy elérsz egy célt, az óra teljes képernyős effektussal mutatja ki az örömét.
Tartsd meg a jó egészségedet
Az Apple Watch 3 óra egész nap figyel téged, így jobb az áttekintése az egészségedről.  Értesít a pulzusszámodról, és segít jobban kezelni a napi stresszt.
Vigyáz rád!  Ha a pulzusszámod egy bizonyos határ fölé emelkedik, akkor is, ha nem mozogsz 10 percnél tovább, a pulzusszám alkalmazás figyelmeztet erre a tényre.
SOS funkció!  Ha valami történik, az SOS gyorsan figyelmezteti a sürgősségi kapcsolatokat, és elküldi nekik a helyzetét. Az óra mutatja az egészségügyi azonosítódat.
Vegyél mély levegőt!  Az animáció és a szelíd rezgések átsegítenek a lélegzésen és segítenek megnyugtatni szívverésedet.

Jelenlegi ára: 101 665 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése