2017. február 20., hétfő

Tigerlily 2-3 (4) év menyasszony hókirálynő ruha jelmez - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

Valójában alkalmi vagy koszorúslány ruha, amit jelmeznek is fel lehet használni. Az egyetlen hibája, ha egyáltalán annak lehet nevezni, hogy hátul a zipzár mellett van egy nagyon halvány folt (csak figyelve észrevehető), de ez még egy valódi koszorúslány szerep esetén sem vonna le az értékéből, nemhogy akkor, ha jelmeznek vesszük. Más hibát nem találtam, de mivel rengeteg réteg, nem lehetetlen, hogy kisebb bolyhok, pici feslések előfordulnak.  
A méreteket megtalálod az egyik képen.
Ha több dolgot veszel, 790 Ft-ért egy csomagban szinte mindent el tudok küldeni! Sőt, ha nagyobb városban laksz, ahol van csomagautomata, ugyanez akár 490 Ft-ért is lehetséges.
Nézd meg a többi termékemet is, csupa újakat töltöttem.
A fizetéshez szükséges adatokat megtalálod a Teszvesztől kapott vásárlási értesítőben. Cserébe postázási címet kérek. Engedményt több termlék vásárlása esetén sem tudok adni, kérlek, ne alkudozz!
Főként a lányom kinőtt, többnyire angol ruháit árulom. Éppen ezért leginkább 6-7-8 évre találsz most lányruhákat. Ezek krém, extra krém minőségű angol ruhák, nagy részüket Angliából rendeltem.


Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2017-03-13 12:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése