2016. augusztus 27., szombat

Fjällräven Abisko Trekking szoknya 44-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó krémszínű Fjällräven Abisko Trekking szoknya:  Ötletes szoknya integrált nadrággal. Tökéletes olyan hölgyeknek, akik szeretnek nagyobbakat lépni, de természetesen remekül használható kerékpározáshoz és más nyári tevékenységhez is. Könnyű és gyorsan száradó, négy irányban nyúló sztreccsanyagból készül, amely jól szellőzik, valamint jó érzést kelt, ha a bőrrel érintkezik, még az igazán meleg napokon is. A szoknya testre simuló, A vonalú szabású, combközépig érő. A szoknyarész balról-jobbról pattentolható, kivűl odalt egy márkajelzett zsebbel, illetve hátul egy zsebbel. Ajándék hozzá egy Fjallraven hálós tárolózsákis.
derék:   47 cm              Csipő: 60 cm            testhossz: 46 cm              44-es méret
Több mint 50 évvel ezelőtt, 1960-ban, Å ke Nordin megalapította cégét, amit Fjällrävennek, azaz sarki rókának keresztelt el. A kezdet ektől fogva legfőbb célja kiváló minőségű outdoor felszerelések fejlesztése volt, hogy ezek segítségével a természet szépsége hozzáférhetőbbé váljon szélesebb tömegek számára. A kis svéd falu, Örnsköldsvik pincéjéből és a hátizsák fából készült vázának ötletéből mára a Fjällräven a világ szinte minden táján ismert lett.
Az aukció 1. --ról indul, de minimálár van!
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ? CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI!
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfoga! dtuk!
. A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.
KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL ÉS HOGY VÉGIGOLVASTAD!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 16:06 . Fjällräven Abisko Trekking szoknya 44-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése